Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van Julikids Kinderopvang bevindt zich op de bovenverdieping van ons pand aan de Kuyperhoeve 9. Deze groep bestaat uit maximaal acht kinderen. Uw kind is welkom vanaf twee jaar en vier maanden totdat ze naar de basisschool gaan. Deze groep start en eindigt iedere dag met een yogales. In tegenstelling tot ons kinderdagverblijf wordt er op de peuterspeelzaal meer met thema’s en voorbereidende schoolactiviteiten gewerkt.

De peuterspeelzaal is geopend tijdens de schoolweken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Tijdens de nationale feestdagen en op 31 december zijn wij conform onze CAO gesloten.

Het uurtarief voor de peuterspeelzaal is € 10,05 (per 1 januari 2024). U betaalt voor veertig (school)weken peuterspeelzaal. Dit is verdeeld over 12 termijnen zodat u iedere maand een vast bedrag vooruit betaalt. 
Wij werken met een automatische incasso. De peuterspeelzaal valt onder de Wet Kinderopvang. Dat betekent dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Tijdens ziekte en vakantie van uw kind gaat de betaling gewoon door en blijft uw plek gereserveerd.

Schuiven naar boven