Kinderdagverblijf

Julikids Kinderopvang bestaat uit twee verticale groepen met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Op de bovenverdieping van ons pand hebben we een babygroep. Deze groep bestaat uit maximaal acht kinderen in de leeftijd van 0 – 2 jaar.

Communicatie over uw kind is voor ons erg belangrijk. Hierbij moet u denken aan slaapritmes, voedingsschema’s en het welbevinden van uw kind. Met het brengen en ophalen van uw kind proberen wij altijd tijd te maken om de dag te bespreken. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich veilig en prettig voelt en Julikids Kinderopvang als tweede thuis ervaart.

Wij zijn het hele jaar (ook tijdens schoolvakanties) geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Tijdens de nationale feestdagen en op 31 december zijn wij conform onze CAO gesloten. Eventuele studiedagen (maximaal drie per jaar) geven wij minimaal drie maanden van te voren aan.

Het uurtarief voor het kinderdagverblijf is € 10,05 (per 1 januari 2024). U betaalt een vast bedrag per maand vooruit. Wij werken met een automatische incasso. Julikids Kinderopvang is een geregistreerde opvang. Dit betekent dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag als u bij ons uw kind brengt. Tijdens ziekte en vakantie van uw kind gaat de betaling gewoon door en blijft uw plek gereserveerd.

Schuiven naar boven