De peutergroep start en eindigt iedere dag met een yogales. In tegenstelling tot ons kinderdagverblijf wordt er op de peutergroep meer met thema’s en voorbereidende schoolactiviteiten gewerkt.

De peuterspeelzaal is geopend tijdens de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 11.30 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Tijdens de nationale feestdagen en op 31 december zijn wij conform onze CAO gesloten. Eventuele studiedagen (maximaal drie per jaar) geven wij minimaal drie maanden van te voren door.

Het uurtarief voor de peuterspeelzaal is €8,17. U betaalt in totaal voor veertig weken peuterspeelzaal. U betaalt een vast bedrag per maand vooruit.
Alle ouders betalen de rekening zelf aan de kinderopvang. Wij vragen u vriendelijk voor de betaling aan ons een automatische incasso te verstrekken.

Hiermee vergeet u niet te betalen en scheelt het voor ons veel administratie. Tijdens ziekte en vakantie gaat de betaling gewoon door en blijft uw plek gereserveerd.


Inschrijfformulier peuterspeelzaal