De peutergroep van Julikids Kinderopvang bevindt zich op de bovenverdieping van ons pand aan de Kuyperhoeve 9. De peutergroep start en eindigt iedere dag met een yogales. In tegenstelling tot ons kinderdagverblijf wordt er op de peutergroep meer met thema’s en voorbereidende schoolactiviteiten gewerkt.

De peuterspeelzaal is geopend tijdens de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 11.30 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Tijdens de nationale feestdagen en op 31 december zijn wij conform onze CAO gesloten. Eventuele studiedagen (maximaal drie per jaar) geven wij minimaal drie maanden van te voren door.

Het uurtarief voor de peuterspeelzaal is €8,17. U betaalt voor veertig (school)weken peuterspeelzaal. Tijdens de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. U betaalt 12 maanden een vast bedrag per maand vooruit.
Alle ouders betalen de rekening zelf aan de kinderopvang. Wij werken met een automatische incasso. De peuterspeelzaal valt onder de Wet Kinderopvang. Dat betekent dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Tijdens ziekte en vakantie gaat de betaling gewoon door en blijft uw plek gereserveerd.


Inschrijfformulier peuterspeelzaal