Kinderdagverblijf

Julikids Kinderopvang bestaat uit twee verticale groepen met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar.Communicatie over uw kind is voor ons erg belangrijk. Hierbij moet u denken aan slaapritmes, voedingsschema’s en het welbevinden van uw kind. Met het brengen en ophalen van uw kind proberen wij altijd tijd te maken om de dag te bespreken. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich veilig en prettig voelt en Julikids Kinderopvang als tweede thuis ervaart.

Wij zijn het hele jaar (ook tijdens schoolvakanties) geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Tijdens de nationale feestdagen en op 31 december zijn wij conform onze CAO gesloten. Eventuele studiedagen (maximaal drie per jaar) geven wij minimaal drie maanden van te voren aan.

Het uurtarief voor het kinderdagverblijf is per 1 januari 2018 €7,95. U betaalt een vast bedrag per maand vooruit. Alle ouders betalen de rekening zelf aan het kinderdagverblijf. Wij vragen u vriendelijk voor de betaling aan ons een automatische incasso te verstrekken. Hiermee vergeet u niet te betalen en scheelt het voor ons veel administratie. Tijdens ziekte en vakantie gaat de betaling gewoon door en blijft uw plek gereserveerd.


Inschrijfformulier kinderdagverblijf