Buitenschoolse Opvang 

 

Op dit moment kunt u zich alleen voor de woensdag inschrijven op de bso. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zitten wij vol. Omdat de wachtlijst heel lang is hebben we besloten dat we geen kinderen meer kunnen plaatsen op de wachtlijst. Zodra er weer plekken vrijkomen kunt u zich weer inschrijven.

Op de bovenverdieping van ons pand aan de Kuyperhoeve is de bso gevestigd. Hier worden kinderen opgevangen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar.  Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich veilig en prettig voelt en Julikids Kinderopvang als tweede huis ervaart. Goede communicatie is daarbij van belang. Met het ophalen van uw kind zullen wij altijd proberen om tijd te maken om de dag te bespreken. Ook op de buitenschoolse opvang werken wij niet met een strak schema na schooltijd waar kinderen aan mee moeten doen. Er wordt voldoende uitdaging aangeboden maar een kopje thee en een luisterend oor is ook belangrijk.

De buitenschoolse opvang bestaat uit maximaal 28 kinderen totaal. Wij halen de volgende scholen:
Dick Brunaschool
Kardinaal Alfrink School (Voorschoolse opvang mogelijk)
Koningin Beatrix School
De Regenboog

Wij zijn het hele jaar (ook tijdens schoolvakanties) geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Tijdens de nationale feestdagen en op 31 december zijn wij conform onze CAO gesloten. Eventuele studiedagen (maximaal drie per jaar) geven wij minimaal drie maanden van te voren aan.

Het uurtarief voor de buitenschoolse opvang is  €7,02. U kunt verschillende diensten afnemen. Hieronder geven wij wat voorbeelden:
Voor schooltijd, na schooltijd (40 schoolweken) en/of vier, zes, acht, tien of twaalf weken vakantieopvang. Dit kunt u aanvragen op het inschrijfformulier. U betaalt een vast bedrag per maand vooruit. Alle ouders betalen de rekening zelf aan de kinderopvang. Wij vragen u vriendelijk voor de betaling aan ons een automatische incasso te verstrekken. Hiermee vergeet u niet te betalen en scheelt het voor ons veel administratie. Tijdens ziekte en vakantie gaat de betaling gewoon door en blijft uw plek gereserveerd.


Inschrijfformulier buitenschoolse opvang